Genoptræning af knæ med erfaren fysioterapeut

Har du brug for genoptræning efter en skade, tilbyder vi hos Sydfyns Sport- og Fysioterapi grundig og effektiv genoptræning til patienter på Midtfyn og Sydfyn. Her er vi eksperter i genoptræning af knæ

Det kan være alle typer skader og eksempelvis sygdom, hvor du har brug for en kompetent specialist til at hjælpe dig med at tilrettelægge det rette program til dine behov. Her har vi mange års erfaring og kan træde til og give dig den støtte og viden, du har brug for ved genoptræninger og genoptræning af knæ.

Kroppen er skabt til bevægelse, og for at opnå optimal bevægelse skal muskler, knogler, bindevæv og ledbånd kunne bevæge sig frit og være stærke. 

Når vi er skadet, sker der en ændring i vores måde at bevæge os på, og den ændring forplanter sig i vores led, muskler og ledbånd, som oplever en uønsket belastning. Det kan vi afhjælpe ved hjælp af målrettet genoptræning med fokus på dine behov.

Effektiv genoptræning med fokus på at nå dine mål

Der kan være mange forskellige årsager til at have behov for professionel genoptræning.

Smerter og irriterende gener ændrer vores musklers arbejdsforhold, og dette ændrer kroppens stabilitet og vores bevægelser. Bevidst eller underbevidst vil vores krop undgå smerter. 

Så når kroppen har smerter i en bestemt bevægelse, vil denne forsøge at ændre mønsteret - og den vej igennem ændres det naturlige mønster til en unaturlig og uhensigtsmæssig bevægelse.

Vi hjælper og guider dig til at genopbygge din krops styrke og stabilitet, så du igen kan bevæge dig stærkt og frit i din hverdag, gennem grundig undersøgelse, behandling af smerter eller beskadiget væv samt træningsøvelser for din specifikke problemstilling.​ 

Få det rette program til din genoptræning hos professionelle. Vi er dine tilrettelæggere af alt fra genoptræning af skulder til genoptræning af knæ.

​Vi har erfaring med:

  • ​Skulder
  • Hofte/bækken
  • Lysken
  • Knæ
  • Fod/ankel

Bestil tid eller hør mere om genoptræning af knæ

Vil du have en tid hos en specialist, der tager din skade seriøst og kan lægge et skræddersyet program til genoptræning, er vi det rette sted. Du kan bestille tid online, når det passer dig, eller du kan ringe, så vi kan få tilrettelagt det ideelle program til dig.

Kontakt os på telefon 40 98 92 52, eller skriv til os på e-mail stef@sydfynssportfys.dk, så vi kan hjælpe dig.

​Ja tak! Jeg kunne godt tænke mig at høre nærmere om fysioterapeutisk forløb hos Sydfyns Sport- og Fysioterapi!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sydfyns Sport- og Fysioterapi​

​Telefon: 40 98 92 52

Sydfyns Sport- og Fysioterapi
Tvedvej 47A
5700 Svendborg

din lokale fysioterapeut​

EKSPERTER

Løbeklinik

Knæklinik

Genoptræning

FIRMA

Sydfyns Sport- og Fysioterapeut​

CVR: 36165820

Tvedvej 47A

5750 Svendborg

FACEBOOK

KONTAKT OS

​Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os her.