​Klinikken

Klinikken er grundlagt på ideen om at alle menneskers bevægemønstre er individuelle. Nogle gange kan slag, overbelastning eller en ændring i ens træning skabe en ændring i dette bevægemønster og dermed skabe belastninger som er uhensigtsmæssige og smertefulde.

Vi forsøger at genskabe den styrke, kontrol og stabilitet igennem træningsøvelser og ved at guide, undersøge og behandle manuelt, så man igen kan bevæge sig smerte –og problemfrit.

I klinikken specialiserer vi os fortrinsvist i skader og problematikker omkring bevægeapparatet, og behandler alle problematikker med en professionel tilgang. Vi foretager løbestilsanalyser for dig, hvis du har smerter under dit løb eller bare gerne vil vide hvilke skader du kunne være disponibel for eller bare for at kunne optimere din løbestil.

Ved første konsultation vil der være sat tid af til grundigt at undersøge din problemstilling og få klarlagt, lige netop hvilken form for øvelser og/eller behandling du vil profitere bedst muligt af. Det er vigtigt for os at vi kigger på mere en blot symptomer, men også finder årsagen til de opståede symptomer, så vi ikke kan udfører en symptombehandling men behandler årsagen til eventuel tilbagefald.

Her vil vi løbende revurdere øvelserne så intensitet og belastning fortsat udfordrer uden at overbelaste dig, her er det tit vigtigt at teknik og tempo matcher det vi ønsker at forbedre.​​

​Ja tak! Jeg kunne godt tænke mig at høre nærmere om fysioterapeutisk forløb hos Sydfyns Sport- og Fysioterapi!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sydfyns Sport- og Fysioterapi​

​Telefon: 40 98 92 52

Sydfyns Sport- og Fysioterapi
Tvedvej 47A
5700 Svendborg

din lokale fysioterapeut​

EKSPERTER

Løbeklinik

Knæklinik

Genoptræning

FIRMA

Sydfyns Sport- og Fysioterapeut​

CVR: 36165820

Tvedvej 47A

5750 Svendborg

FACEBOOK

KONTAKT OS

​Du er altid velkommen til at skrive til os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os her.